Garantie en Service

Wij verkopen kwaliteitsproducten, echter kan ook hier altijd wat mee aan de hand zijn. Elk product heeft een garantieperiode vanaf de datum na aankoop. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie van een product, neem dan contact met ons op.

Bij een defect, proberen wij altijd zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Indien we het telefonisch niet kunnen oplossen dan kunt u het artikel naar ons retour zenden. Vervolgens trachten onze specialisten het probleem te verhelpen. Dit gebeurt uiteraard kosteloos indien het binnen de garantietermijn valt. Indien dit er buiten valt zullen wij altijd eerst met u overleggen voordat we aan een eventuele reparatie beginnen. Indien reparatie niet mogelijk is laten we dit vanzelfsprekend ook weten, dan wordt het product vervangen of wordt er een andere oplossing aangeboden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de biodomspecialist.nl zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zullen gelijk zijn aan de reeds berekende verzendkosten voor levering. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden.

Voor een snelle afhandeling vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen per telefoon 0495-623350 of email info@biodomspecialist.nl of via het contactformulier. U ontvangt van ons een bevestiging voor retourzending.

Zodra wij het product hebben retour ontvangen wordt het gecontroleerd en wordt er zorggedragen voor terug storting van het verschuldigde orderbedrag mits het product reeds in goede order retour ontvangen is.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Installatie-specialist.nl is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van deze zendingen en de producten.

Voor levering van onze goederen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Download hier de Algemene Voorwaarde:

Algemene Voorwaarden Biodomspecialist.nl