Onze Merken:

Bij Biodomspecialist.nl vindt u alleen kwalitatief hoogwaardige producten van  hoogstaande fabrikanten. De producten worden vooraf gecontroleerd en beoordeeld op duurzaamheid, de bruikbaarheid en op de juiste toepasbaarheid in de praktijk.

Een overzicht van onze gerenommeerde merken:

biodom

Met de innovatieve zelf ontwikkelde BIO-LOGIC technologie is BIODOM een hoogstaande fabrikant van pelletketels en warmtepompen. Innoveren en inspelen op de behoefte van de markt maakt BIODOM uniek. Door de gespecialiseerde kennis, enorme ervaring en onze unieke samenwerking kunnen wij i.s.m.  Biodom Benelux BV deze innovatieve duurzame energiesystemen op de Europese markt aanbieden. Unieke BIO-LOGIC software toegepast in de Biodom pellelketels, Biodom warmtepompen én de Biodom controllers voor een optimale aansturing van alle systemen.

eco4you

Met een enorme vakbekwaamheid en ervaringsdeskundigheid op gebied van de  installatiebouw is ECO4YOU innovatief in duurzame systeemoplossingen. Altijd op zoek naar dé juiste oplossing!

Eén van de unieke innovaties is het Heat Protection System verwerkt in de CPC-HP buiscollectoren. Dankzij dit, door ECO4YOU gecertificeerde thermostaat ventiel  kunnen de collectoren niet meer in stagnatie raken door oververhitting en kan men optimaal gebruik maken van de zonnewarmte. Onze zonneboilers zijn voorzien van deze collectoren met dit Heat Protection System

teplobak

“TEPLOBAK” is een onbetwiste marktleider op het gebied van buffervaten op de Oekraïense markt en heeft de afgelopen jaren zijn productiecapaciteit uitgebreid voor de Europese markt. In hun productie combineert TEPLOBAK  geavanceerde buitenlandse ervaring met hun eigen praktische oplossingen om een hoogwaardig en energie efficiënt buffervat op de markt te brengen. Onze buffervaten; drinkwaterboilers en hygiëne buffervaten van TEPLOBAK zijn dan ook gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit en daarom van belangrijke waarde in onze  zonneboilersystemen.

sorel

SOREL is de fabrikant van de meest gebruiksvriendelijke temperatuurregelaars.
Klimaatbescherming en het duurzaam gebruik van eindige hulpbronnen behoren tot de grootste uitdagingen van deze tijd. SOREL ontwikkelt en produceert  als partner van de internationale verwarmingsindustrie intelligente temperatuurregelaars die onze producten completeren tot energiebesparende, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke verwarmingssystemen. Met onze TC buffer-Boiler Temperatuur Controller en STDC Solar Controller van SOREL bent u verzekerd van een goed resultaat. Ze zijn een perfect aansluitmateriaal voor uw installatie.

 

heatmiser

HEATMISER Is één van de toonaangevende fabrikanten van thermostaten voor verwarmingsapparatuur.
Verwarming en warm water maakt meer dan 80% uit van uw energieverbruik. Met onze thermostaat van HEATMISER helpt u uw energieverbruik te verminderen terwijl uw comfort toeneemt.

wilo

WILO  behoort tot één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van high-tech pompen en pompsystemen.  Onze WILO pompen zijn niet alleen sterk presterende en kostenefficiënte pompen maar zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Ze zorgen voor  een efficiënte circulatie in het verwarmingssysteem.

microflex

MICROFLEX wordt door Watts vervaardigd, één van de wereldwijde vooraanstaande fabrikanten die leidingsystemen ontwikkelt en vervaardigt met als doel het comfort en de veiligheid van mensen alsook de kwaliteit en bescherming van water te bevorderen in huishoudelijke en industriële toepassingen. MICROFLEX is een hyperflexibele voorgeïsoleerde PE-Xa leidingsysteem voor transport van warm en koud drinkwater, koelwater, afvalwater en andere vloeistoffen. Wij bieden deze hyperflexibele, energiebesparende grondbuizen van MICROFLEX  aan want MICROFLEX is dé complete en ultraflexibele oplossing voor een netwerk van voorgeïsoleerde leidingen.

grundfos

GRUNDFOS  is de wereldleider in geavanceerde pompoplossingen en een trendsetter in watertechnologie. Onze solar pompen van GRUNDFOS bieden dan ook de beste energiebesparende oplossing voor uw solar installatie. In al onze drinkwater - en hygiëne zonneboilers zijn de solar pompstations voorzien van een GRUNDFOS pomp.