Wie zijn wij?

Welkom bij  Biodomspecialist.nl

Bij Biodomspecialist.nl wordt de focus gelegd op duurzame energie systemen en de daarbij behorende onderdelen en  aansluitmaterialen die nodig zijn voor een volwaardige aansluiting en functionering van het systeem.

Duurzame energiesystemen zoals warmtepompen, pelletketels, pelletkachels, zonne-energiesystemen, allen die ervoor zorgen dat u op een duurzame wijze uw woning of bedrijfsruimte duurzaam kunt verwarmen.

Missie
Biodomspecialist.nl  geeft u een overzicht in het grote scala aan duurzame energie producten en aansluitmaterialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Biodomspecialist.nl  levert enkel hoogstaande producten welke door ons vooraf getest zijn. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat onze producten zich onderscheiden in hoge kwaliteit en goede functionaliteit. We leveren enkel gerenommeerde merken en werken samen met fabrikanten waar innovatie bovenaan staat.

Visie
Biodomspecialist.nl is een onderdeel van Biodom Benelux BV en werkt samen met professionele installateurs. Wilt u hulp bij uw installatie neem dan vooraf contact met ons op en indien u wenst brengen wij u in contact met een installateur bij uw in de omgeving. Innovatieve ontwikkelingen, positieve product-ervaring, eenvoudige installatie en goede functionaliteit zijn van strategische waarde voor u als eindgebruiker.